Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Křeče v nohou

Dobrý den, Mám často křeče v nohách a nevím co mám dělat Děkuju za odpověd.

Odpovědi na otázku

Tabletky hořčíku a pít Magnezii.
horcik je na neco takoveho nejlepsi
rozhodně hořčík a takutiny
Pít Magnezium a tablety hořčíku...
Beru hořčík a křeče jsou pryč. Beru jako pilulky, není to drahé, kupuju 100ks asi za 90,-Kč.
mi hodně pomohl hořčík
Hořčík, více tekutin.
Na křeče je dobrý hořčík, a dostatek tekutin.
Přesně tak, křeče zmizí pokud doplnité hořčík (koupíte v lékarně)
Používat magnesium a hodně odpočívat s nožkama nahoře. Dobré je střídat studenou a teplou sprchu.
mě se osvědčilo šumivé magnezium a mírně podložit nohy,
krom magnezia,,calcia,,hodně pij,,já to mám, když na pití zapomínám
krom magnezia,,calcia,,hodně pij,,já to mám, když na pití zapomínám
Dostatek magnezia, nejlepší jsou tabletky rozpustné ve vodě.
Pokud máte křeč v chodidle, stoupněte si na zem, chodidlo opřete o špičku a zatlačte - chodidlo protáhněte. Křeč by měla po chvilce odeznít. Pomoct může také masáž. Dalším pomocníkem je hořčík, který uvolňuje svaly. Pokud hodně sportujete, nezapomínejte se protahovat - protažení uvolní svaly a působí tak preventivně proti vzniku křečí.
A 1. pomoc. Při křečíh v lýtků zmáčknout dvěma prsty horní ret pod nosem a silně tlačit. Recept od léčitele. účinný!!!!!!!!!!!!!!
Neřešte důsledky, kterými jsou křeče v nohou. Zjistěte proč křeče máte. Příčinu vám pomohou najít naturopaté. O iridologii si můžete přečíst na http://www.irisdiagnostika.eu Tato diagnostická metoda hledá příčiny zdravotních potíží. Záleží jen na vzdělání a zkušenousti v oboru. Při hledání pomoci jsem narazil na stránky naturopatů http://www.naturopatickaporadna.cz Můžete zde vyplnit formulář a popsat problém. Určitě se dočkáte odpovědi.
Dobrý den, na křeče v nohou vřele doporučuji obyčejný, ale zato velmi účinný doplněk : Magnesium + B6 od firmy Generica , ať již v tabletách nebo rozpustný do vody. Obojí stojí pár korun, obojí pomůže, jsou vysoce kvalitní, tablety obsahují hořčík ve formě laktátu, rozpustný ve formě citrátu, což v obou případehc znamená nejlepší možné využití organismem, na rozdíl od mnoha (většiny jiných doplňků). Mrzí mne, že to povětšinou v lekárnách neřeknou, asi jim jde pouze o prodej dražších (vyšší marže) a ne o nás. Klidně napište, pokud budete cokoli potřebovat vědět, odpovím. Pěkný den, Eva